Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Magyarország Szlovénia Térkép

Magyarország szlovénia térkép

A közép európa peremén fekvő ország területén. Google térkép ezen a térképen jól látható hogy szlovénia közép európában található és a következő négy országgal határos.

magyarország szlovénia térkép Magyarorszag Szlovenia Terkep Europa Terkep magyarország szlovénia térkép Magyarorszag Szlovenia Terkep Europa Terkep

A google térkép segítségével megtalálhatja a helyi vállalkozásokat megtekintheti a térképet és útvonaltervet készíthet.

Az országot ekkor jugoszláv. Szlovén köztársaság slovenija republika slovenija szlovén slovenia angol slowenien német repubblica di slovenia olasz jelzések jelölések. A fentebbi térkép tulajdonképpen a google térkép egy képernyőképe. Amit szlovéniáról tudni érdemes.

Szlovénia látnivalói élménybeszámolók képek ön azt választotta hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap hu oldal szerkesztőjének. Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. A második világháború után szlovénia az újjáalakuló jugoszlávia tagköztársasága lett. Szlovénia elhelyezkedése európa térképén szlovénia nagyobb városai.

Ausztria olaszország horvátország és magyarország. Szlovénia elhelyezkedése európában forrás. Az ország hivatalos neve. Itt található az.

Szlovénia közigazgatási térkép szlovénia városai és régiói szlovénia természetföldrajzi vaktérképe szlovénia vaktérkép szlovénia partvonala és határvonala szlovénia főbb folyói és tavai hol van szlovénia. Kérjük írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe hogy miért találja a lenti linket hibásnak illetve adja meg e mail címét hogy az észrevételére reagálhassunk. Június 25 én a függetlenségi mozgalmak hatására kikiáltotta függetlenségét. Az első világháború után az osztrák magyar monarchia felbomlásával ausztria és magyarország vas és zala megyék délnyugati csücske szlovén lakta részei csatlakoztak a megalakuló szerb horvát szlovén királysághoz a későbbi jugoszláviához.

magyarország szlovénia térkép Magyarorszag Szlovenia Terkep magyarország szlovénia térkép Magyarorszag Szlovenia Terkep

magyarország szlovénia térkép Szlovenia Terkepek magyarország szlovénia térkép Szlovenia Terkepek


Post a Comment for "Magyarország Szlovénia Térkép"