Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Katonai Térképtáska

Katonai térképtáska

Airsoftone hu webáruházban megtalálhatóak a legnépszerűbb airsoft fegyverek airsoft alkatrészek airsoft kiegészítők és katonai ruházatok. A katonai egyenruházat a hadviselésre vonatkozó nemzetközi egyezményekben meghatározott követelményeknek megfelelően kifejezi a magyar honvédséghez való tartozást továbbá háborúban és békében megfelel a haderőnemi fegyvernemi sajátosságoknak és fokozott igénybevételi kívánalmaknak megjeleníti a haladó nemzeti hagyományainkat.

katonai térképtáska Mh Terkeptaska Legios Military katonai térképtáska Mh Terkeptaska Legios Military

A honlapon elhelyezett szöveges és képi anyagok arculati és tartalmi elemek pl.

Betűtípusok gombok linkek ikonok szöveg kép grafika logo stb felhasználása másolása terjesztése továbbítása akár részben vagy egészben kizárólag a jófogás előzetes írásos beleegyezésével lehetséges. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Postázás megoldható foxpost on vagy mpl csomagautomatán keresztül is. Airsoftone hu webáruházban megtalálhatóak a legnépszerűbb airsoft fegyverek airsoft alkatrészek airsoft kiegészítők és katonai ruházatok.

Eladó a képeken látható állapotú katonai bőr térképtáska. Kérjük regisztráljon vagy lépjen be a funkció használatához. Régi térképtáska 2000 ért eladó. 22 db katonai terkeptaska új és használt termékek széles választéka vásárolj azonnal licitálj aukciókra vagy hirdesd meg eladó termékeidet.

Kérjük regisztráljon vagy lépjen be a funkció használatához. Térképtáska bőrből a képen látható újszerű állapotban. Világháborús bőr katonai térképtáska military map holder. Kinyomtatom ezt az oldalt.

ár 2500 ft a terméket budapest fontosabb közlekedési csomópontjainál személyesen is át tudom adni. Kínál katonai térképtáska bör. Ha a tétellel. Postázás hagyományos postai csomagként.

Archív tétel a műtárgy már nem megvásárolhat ó. Bőr magyar katonai térképtáska új az 50 es évektől a 90 es évekig volt rendszerben.

katonai térképtáska Katonai Terkeptaska Vatera Hu katonai térképtáska Katonai Terkeptaska Vatera Hu

katonai térképtáska Katonai Terkeptaska Bor Jo Allapotban 29x21 Cm Darabanth Auctions Co Ltd katonai térképtáska Katonai Terkeptaska Bor Jo Allapotban 29x21 Cm Darabanth Auctions Co Ltd


Post a Comment for "Katonai Térképtáska"