Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mecsek Zengő Térkép

Mecsek zengő térkép

Az összegyűlt topológiai adatbázis alapján közvetlenül a böngészőprogramban lehetőség nyílik automatikus és kézi útvonaltervezésre az útvonal kiválasztása után itiner készíthető a fordulópontok tér. Pécstől északkeleti irányban a kelet mecsek legkevésbé bolygatott tájain fekszik magassága 682 méter.

mecsek zengő térkép Baranya Megye Domborzati Terkepe mecsek zengő térkép Baranya Megye Domborzati Terkepe

A wikimédia commons tartalmaz mecsek témájú médiaállományokat.

Templom pécsvárad autóbuszváróterem. A zengő a mecsek legmagasabb hegye. Nevének ma már ritkán használt helyi ejtésváltozata zöngő középkori neve vas hegy a lábainál elterülő mai és egykori települések. Domborzati világtérkép 2007 55 december 15 november 20 október 20 népszerű bejegyzések.

üdvözöljük m6 m60 autópálya hivatalos oldalán. Utcakereső házszámszintű térkép és címkereső szolgáltatás budapest debrecen miskolc győr pécs szeged kecskemét nyíregyháza szombathely eger veszprém zalaegerszeg szolnok székesfehérvár békéscsaba tatabánya és valamennyi pest megyei település térképe térképes albérlet kereső albérlet térképen eladó lakás kiadó lakás. A mecsek elnevezés alapjául szolgáló személynév valószínűleg a miklós rövidüléséből alakult ki és eredetileg nem az egész hegységet csak a pécs fölötti misina tetőt jelölte. Honlapunkat azzal a céllal hoztuk létre hogy a lakosság az úthasználók és a média képviselői aktuális információkhoz juthassanak az m6 m60 autópálya mecseki szakaszának üzemeltetésével és forgalmi viszonyaival kapcsolatban.

Legmagasabb csúcsa a 682 m es zengő. A nyers turistautakat nagyon jól kiegészítik a topográfiai térképszelvények a navigációs készülékek többségében ezek fóliaként egymásra helyezhetők. A kilátótornyot a nyolcvanas években mérőtoronynak építették nem sokkal utána. A google térkép segítségével megtalálhatja a helyi vállalkozásokat megtekintheti a térképet és útvonaltervet készíthet.

Pécstől északkeleti irányban a kelet mecsekben fekszik magassága 682 méter minden környékbeli túravonalnak a része kihagyhatatlan látnivaló. Metscheck középhegység a dél dunántúlon pécstől északra. Déli szomszédja a hosszúhetény fölé magasodó hármashegy alkotó kőzetei a permi homokkő a jura és triász mészkő a hegy egyben baranya megye legmagasabb pontja is. A mecsek ahogyan én látom mecsek villányi hegység térkép24 hu útvonaltervező 1956 történelmi atlasz mecsek térképek rendelése online mecseki kalauz mecsek térképek térkép civil szerveződések.

A zengő csúcsán kis beton kilátótorony található attól alig száz méterre látszanak a zengővár romjai amelyeket a környékbeliek miklós vár néven is emlegetnek. Kárász autóbuszmegálló vörösfenyő kulcsosház dobogó dögkút tető cigány hegy miske tető diós kút püspökszentlászló erdészeti út zengő csíger gödör pécsvárad rk. A zengő középkori nevén vas hegy a mecsek legmagasabb csúcsa. A végeredményül kapott térkép megjelenik a weben innen többféle formátumban le is tölthető.

mecsek zengő térkép Mecsek Wikipedia mecsek zengő térkép Mecsek Wikipedia

mecsek zengő térkép Mecsek Zengo Google Sajat Terkepek mecsek zengő térkép Mecsek Zengo Google Sajat Terkepek


Post a Comment for "Mecsek Zengő Térkép"