Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Magyarország Térkép Mátra

Magyarország térkép mátra

Ezen túlmenően helyek sokaságát gyűjti és csoportosítja nyilvánosan elérhető adatbázisában információkat szolgáltat. Itt található az ország legmagasabb pontja a kékestető 1014 méter magasságban.

magyarország térkép mátra Magyarorszag Terkep magyarország térkép mátra Magyarorszag Terkep

A térképen szerepelnek a turistautak nyomvonalai és jelzései valamint az elengedhetetlen szintvonalazás.

Helyezett átlagmagasságban a bükk vidék. A 100 legmagasabb magyar hegycsúcs között 26 mátrai található ezzel a 2. Téli bükkös a mátrában. A vulkanikus eredetű mátra budapesttől 80 km re a fővárosi lakosok számára a.

Find local businesses view maps and get driving directions in google maps. A mátra az északi középhegység egyik vulkanikus eredetű tagja amely 900 négyzetkilométeren terül el a cserhát és a bükk vidék között. Magyarország legmagasabb pontjai a mátrában lévő kékestető 1014 m és galyatető 965 m. Tervezzen útvonalat és módosítsa tetszés szerint akár az egész utat vagy csak egyes útszakaszokat esetleg vegyen bele köztes úti célokat úgy hogy a megtervezett útvonalra kattintva a vonalat arrébb húzza a kívánt irányba vagy a köztes célpont hozzáadása linkre kattintva újat vesz fel.

Turista útvonaltervező az openstreetmap adatai alapján magyarország területén naponta frissülő adatok alapján gyalogos kerékpáros autós offroad útvonaltervezés magasságprofil letölthető útvonaladatok gpx formátumban kép mentése az útvonalról lehetőség jelzett turistautakon való útvonaltervezésre kirándulások megtervezésére útvonaltervező routino. Magyarország részletes online turistatérképe böngészhető a turistautak hu oldalán. Itt található a mai magyarország két legmagasabb hegycsúcsa a kékes 1014 m és a galya tető 965 m. A képre kattintva megtekinthető a nagyobb változat.

Budapesttől északkeletre a szlovák határ mentén húzódó hegyes erdős terület az észak magyarországi régió. A névben vállalt turistautakon túl a teljes közúthálózat és a települések utcaszintű térképezését is végzi és elektronikus térképek széles skáláján publikálja. További térképek magyarország megyéiről. A tervezett útvonal komplett információs csomagot kínál mint pl.

A mátra az északi középhegység része a bükk és a cserhát között fekszik. A honalpról elérhető még néhány magyarországi hegység részleteseb térképe is. Bács kiskun baranya békés borsod abaúj zemplén csongrád fejér hajdú bihar heves jász nagykun szolnok komárom esztergom nógrád pest szabolcs szatmár bereg tolna veszprém kapcsolódó térképek. A megtervezett útvonal.

Magyarország megyéi magyarország városai magyarország vízrajza balaton erdély székelyföld horvátország szlovákia magyarország. Mátra turistatérképek különböző formátumokban. Itt helyezkedik el a dunakanyari börzsönytől a zemplénig terjeszkedő 260 km es hegyvonulat cserhát mátra bükk aggtelek hegyeivel. A turistautak hu magyarország leggyorsabban fejlődő nonprofit térkép portálja ingyenesen hozzáférhető igényes elektronikus térképszolgáltatásokkal.

Mátra információs oldal mátrába utazóknak mátra iránt érdeklődőknek. A wikimédia commons tartalmaz mátra témájú médiaállományokat. Aggteleki karszt badacsony bakony balaton budai hegység bükk börzsöny cserhát gerecse gödöllői dombság. A szintvonalak a térkép nagyításával egyre kisebb szintközzel jelennek meg.

magyarország térkép mátra Magyarorszag Terkep Matra Europa Terkep magyarország térkép mátra Magyarorszag Terkep Matra Europa Terkep

magyarország térkép mátra Matra Wikipedia magyarország térkép mátra Matra Wikipedia


Post a Comment for "Magyarország Térkép Mátra"